Asiakkaitamme

Olemme luotettava ja arvojemme mukainen

Asiakkaamme

ovat meille aivan erityisen tärkeitä

Toimintamme pohjautuu arvoihimme ja asiakas on mukana niissä jokaisessa. Alla esiteltynä muutamia asiakkaitamme ja projekteja, joita olemme toteuttaneet.

Jousi Sähkö asiakkaat
Ralf Ajalin Oy / Väylävirasto Keravan asetinlaiterakennus

Keravalle valmistui alkuvuodesta 2019 uusi asetinlaiterakennus. Rakennus tulee palvelemaan Keravan ratapihaa sen uudistuessa.

Toteutimme Ralf Ajalin Oy:n aliurakoitsijana Keravan uuden asetinlaiterakennuksen sähköurakoinnin.

Poikkeuksellisen aikataulun vuoksi meidän odotettiin tekevän koko rakennuksen sähkötyöt vain noin viidessä viikossa.

Tämä käsitti n. 350 neliöisen tekniikkarakennuksen sähkötyöt liittymäkaapeloinnista käyttöönottoon. Luovutimme valmiin sähköjärjestelmän tyytyväiselle asiakkaalle aikataulun mukaisesti.

Jousi Sähkö asiakkaat
Muurausliike Sami Vanne Oy / As Oy Hyvinkään Kvartsiitti

Muurausliike Sami Vanne toimii muuraustöiden ohella myös korkealaatuisten kivitalojen perustajaurakoitsijana.

Toimimme sähköurakoitsijana Muurausliike Sami Vanteen neljännessä kivitalo-hankkeessa. As Oy Hyvinkään Kvartsiitti on 11 asunnon kolmikerroksinen pienkerrostalo Hyvinkään keskustan tuntumassa.
Valmistuminen kesä/2019

As Oy Turun Paapuuri / Sähköauton latausjärjestelmä

Meihin luottaa myös As Oy Turun Paapuurin hallitus. Hallitus lähestyi meitä ja pyysi suunnittelemaan Paapuurin autohalliin sähköautonlatausjärjestelmän, joka tarjoaisi kaikille osakkaille tasapuolisesti mahdollisuuden ladata sähköautoaan.

Mielenkiintoisen toimeksiannon saatuamme suunnittelimme ja toteutimme autohalliin kustannustehokkaan ja helppokäyttöisen latausjärjestelmän, joka tukee dynaamista kuormanhallintaa. Asemat ovat etäkäytettäviä ja etäluettavia eikä latausasemien käyttäjille aiheudu tässä vaiheessa mitään muita käyttömaksuja kuin sähköstä.