me olemme

joustava, lopputuloksesta tinkimätön-ammattiylpeä yritys

me olemme

Nuori, tehokas, asiakaslähtöinen, dynaaminen ja nopeasti kasvava sähköurakointiliike.

Lyhyestä olemassa olostamme huolimatta meillä on pitkä kokemus sähköurakoinnin ja -asennusten toimittamisesta.

Yllä mainittujen asioiden vuoksi asiakkaamme ovat uskaltaneet luottaa meihin myös isojen ja erittäin haastavienkin projektien muodossa. Eikä syyttä, panostamme urakoinnissamme yhteistyöhön asiakkaamme kanssa ja hoidamme oman osamme projektista joustavasti, lopputuloksesta tinkimättä – ammattiylpeydellä

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Olemme myös Työkykyvastuullinen työnantaja 2020

Arvomme

Palvelu

Sitoudumme työhömme. Haluamme onnistua. Siksi paneudumme asiakkaidemme tarpeisiin ja haluamme vastata niihin koko osaamisellamme. Missiomme on tyytyväinen asiakas.

Laatu

​Teemme vain ensiluokkaista työtä. Emme tingi laadusta. Sähköturvallisuus ja ensiluokkainen lopputulos on toimintamme ytimessä. Siksi ylläpidämme osaamistamme ja luomme kumppanuuksia tahojen kanssa, jotka odottavat korkeaa laatua ja tinkimätöntä asennetta.

Työkykyinen työntekijä

Uskomme ihmisiin. Uskomme henkilökuntaamme. Tästä syystä panostamme heihin. Haluamme, että henkilökuntamme haluaa lähteä joka aamu tekemään työtään. Siksi tuemme toinen toisiamme.

Kumppanuus

Haluamme olla asiakkaillemme kumppani. Haluamme tarjota asiakkaillemme jatkuvuutta. Siksi panostamme asiakkaidemme perimmäisten tarpeiden kartoittamiseen ja ratkaisujen etsimiseen.