ilmalämpöpumput

ilmalämpöpumppujen asennukset luotettavasti

ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpulla voidaan siirtää lämpöä ulkoilmasta sisäilmaan huomattavan edullisesti.

Öljyllä ja sähköllä lämmittäminen on kallista ja ympäristöä rasittavaa. Varsinkin kylminä pakkaspäivinä. Ilma-vesilämpöpumpulla voi säästää talon lämmityskustannuksissa, jopa yli 50% samalla ympäristöä arvostaen.​​

Ilmalämpöpumput asennettuna Kanta-Hämeen, Uudenmaan, Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen alueille.

Ammattimainen asennusliike

Ammattitaitoisena ja luvanvaraisena jälleenmyyjänä autamme ilmalämpöpumpun valinnan, mitoituksen ja asennuksen kanssa vaikka avaimet käteen toimituksella.

Takuu, joka pysyy

Kun ilmalämpöpumpun asentaa luvanvarainen toimija, on laitteen takuu voimassa. Varmistamme myös varaosien saatavuuden vielä kymmenen vuoden päästä hankinnasta.

Tyytyväinen asiakas

Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeintä. Varmistamalla, että ilmalämpöpumppusi asentaa Scanofficen valtuuttama jälleenmyyjä voit rauhassa nauttia lämpöpumppusi tuottamasta säästöstä.

Jousi Sähkö Oy toimii Scanoffice Oy:n valtuttamana jälleenmyyjänä. Asennamme sekä VILP-järjestelmät (ilmavesilämpöpumppu) että ILP-järjestelmät (ilmalämpöpumppu) asiantuntevasti ja luotettavasti.

Palvelemme asiakkaitamme Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella.

​Mitsubishi Electric – MSZ-LN ilmalämpöpumppu

Uusi Mitsubishi Electric MSZ-LN mallisarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla, ja on täynnä uusia ominaisuuksia. Voit valita neljästä väriehdosta itsellesi mieleisen lämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjoisen vaativassa ilmastossa.
Mitsubishi Electric organisaation vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena toimme markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen (kuva yläpuolella), rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputehokkaan ilmalämpöpumpun viimeistellyt sisäyksikön värit.

Kaksoissiiveketeknologia, infrapunalla toimiva 3D i-See Sensor, Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminto, sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin sekä useat muut vakiona olevat lisävarustukset herättävät pakostikin yhden kysymyksen: Onko tämä markkinoiden paras ilmalämpöpumppu?